Osmaniye'nin Matematik Şampiyonları Belli Oldu

Osmaniye Hacı Hasan Doğru Fen ve Ayşe Doğru Anadolu liselerinin düzenlediği 8’inci sınıflar arası matematik...

Osmaniye Hacı Hasan Doğru Fen ve Ayşe Doğru Anadolu liselerinin düzenlediği 8’inci sınıflar arası matematik yarışmasına 605 öğrenci katıldı.

Özel Nuri Çomu İlköğretim Okulu’nda yapılan matematik yarışmasına, il merkezi ve ilçelerinin yanı sıra Ceyhan, Kozan, Dörtyol, Erzin, İskenderun ve Andırın ilçelerindeki 91 okulun öğrencileri katıldı. Her okuldan en fazla 8 öğrencinin katıldığı yarışmanın 1’incisi Kadirli Biltepe İlköğretim Okulu öğrencisi Ömer Nasuh Dobur oldu. 2’nciliği Özel Nuri Çomu İlköğretim Okulu’ndan Arif İslam Yağcı elde ederken, 3’üncülüğü ise Kadirli İlköğretim Okulu öğrencisi Pınar Koşar kazandı.

Reklam
Reklam

Sınavın ödül töreni, aynı gün Cebeli Bereket Salonu’nda yapıldı. Yarışmanın 1’incisine bilgisayar, 2’ncisine tablet, 3’üncü öğrenciye de fotoğraf makinesi hediye edildi. Fen ve Anadolu liselerinin Müdürü Lokman Kılıç, katılan öğrencileri kutlayarak, velilere ve öğretmenlere teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: