Osmanlıspor - Beşiktaş maç özeti, golleri ve önemli anları

Spor Toto Süper Lig 16.haftasında oynanan Osmanlıspor - Beşiktaş maç özeti ve önemli anları Mynet’te. Çekişmeli geçen maçı Beşiktaş deplasmanda 2-3 kazandı. İşte, Osmanlıspor Beşiktaş maç özeti.

Gol düellosuna sahne olan gecede, Osmanlıspor – Beşiktaş maç özeti haberimizde. Osmanlıspor ile Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig 16.hafta kapanış mücadelesinde karşı karşıya geldi. Ankara’da dondurucu bir soğukta oynanan Osmanlıspor – Beşiktaş maçı Beşiktaş’ın 2-3 üstünlüğüyle sona erdi. Sosa’nın yıldızlaştığı Osmanlıspor – Beşiktaş maç özeti, golleri, gol pozisyonları ve maçla ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Beşiktaş’ı yeniden liderliğe taşıyan goller Sosa (2) ve Mario Gomez’den gelirken, ev sahibi Osmanlıspor’da Rusescu ve N’Diaye’nin attığı goller yeterli olmadı.

Reklam
Reklam

[**

**](https://www.mynet.com/gokhan-tore-unutuldu-90718-myspor)

OSMANLISPOR – BEŞİKTAŞ MAÇ ÖZETİ (İLK YARI)

Ankara’da dondurucu bir soğuk altında oynanan karşılaşmayı 4.440 biletli seyirci izledi. Beşiktaş sahaya Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Sosa ve Olcay’lı orta saha kurgusuyla çıkarken, teknik direktör Şenol Güneş yıldız oyuncu Gökhan Töre’yi yedek soyundurdu.

Maça etkili başlayan takım Osmanlıspor oldu. Formda hücum oyuncularıyla Beşiktaş kalesinde tehlikeler yaratan Osmanlıspor gole ilk dakikalarda çok yaklaştı. 6.dakikada sol kanattan ceza alanına doğru atak yapan Tisdell’in şutu yan ağlarda kaldı.

9.dakikada gerçekleşen Beşiktaş’ın tehlikeli atağında, Quaresma topu ortaladı, arka direkte topa dokunan Olcay’ın vuruşu çerçeveyi bulmadı.

Maçta daha atak oynayan taraf Osmanlıspor, dakikalar geçtikçe hücumdaki etkinliğini artırdı.

19.dakikada kullanılan serbest vuruşta top Aminu’nun önünde kaldı. Aminu topa sert vurdu ama kaleci Tolga Zengin gole izin vermedi.

Reklam
Reklam

Osmanlıspor aradığı golü 21.dakiakda buldu. Beşiktaş savunmasından seken topu kafayla dolduran N’Diaye, topu Rusescu ile buluşturdu. Rusescu’nu kaleci Tolga’yı önde gördü ve şık bir aşırtma vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

[

****](https://www.mynet.com/bos-kale-tolga-zenginden-daha-guvenli-90714-myspor)

Yediği golün şokunu üzerinden atmaya çalışan Beşiktaş rakip kalede daha etkili olmaya başladı. Kara-Kartal aradığı beraberlik golünü yıldız golcü Mario Gomez’le buldu. 34.dakikada Quaresma’nın ortasına iyi yükselen Gomez kafa vuruşuyla skora eşitlik getirdi.

İlk yarının sonlarına doğru Osmanlıspor arka arkaya yaptığı iyi pasların sonucunu şık bir golle daha aldı. İyi paslarla ceza alanına kadar gelen ev sahibi ekipte, ceza alanında topla buluşan N’Diaye sahneye çıktı ve sert bir şut ile takımını yeniden öne geçirdi.

[

****](https://www.mynet.com/besiktaslilari-cildirtan-penalti-pozisyonu-90713-myspor)

OSMANLISPOR – BEŞİKTAŞ MAÇ ÖZETİ (İKİNCİ YARI)

Reklam
Reklam

Maçın ikinci yarısında daha toparlanmış bir görüntü çizen siyah-beyazlılar beraberlik golünü de erken buldu. 49.dakikada ceza alanı dışından uzak kale direğine müthiş bir şut çeken Sosa skora denge getirdi. 2-2

Maçın son bölümlerine doğru Beşiktaş’ın oyun üstünlüğüne karşı Osmanlıspor kontralarla cevap verdi. Hücuma hızlı çıkan ev sahibi ekip Beşiktaş kalesinde büyük tehlikeler yarattı. 72.dakikada İsmail’den seken topu kapan Tisdell şutunu çekti fakat top yan ağlarda kaldı.

Beşiktaş’ı ipten alan gol ise yine Sosa’dan geldi. 90.dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Sosa, çalımlarla ceza sahasına girdi ve yine uzak kale direğine şık bir vuruş yaparak kaleci Ahmet’i ikinci kez avladı. 2-3

Maçta başka gol olmayınca Beşiktaş sahadan 3 puanla ayrıldı ve 16.haftayı lider kapattı.