Osmanlıspor Genel Menajeri Yurtgüven: Riekerink Zemine Şikayet Etmek Yerine Şükretmelidir

Ercan ATA/ANKARA, Galatasaray karşısında çok üstün bir oyun sergilediklerini, 3 puan alamadıkları için ise üzgün olduklarını ifade eden Yurtgüven, "Zor

Ercan ATA/ANKARA, Galatasaray karşısında çok üstün bir oyun sergilediklerini, 3 puan alamadıkları için ise üzgün olduklarını ifade eden Yurtgüven, "Zor koşullarda gösterdikleri muazzam ve takdir toplayan performanslarından dolayı da futbolcu kardeşlerimizin hepsinin alınlarından öpüyoruz. Öte yandan dün her iki takımın taraftarlarının maç öncesi ve sonrası sergiledikleri Fair-Play ve dostluk görüntülerinin herkese örnek olmasını da diliyoruz" diye konuştu.
"RAKİP TAKIMIN HOCASI BAŞARISIZLIĞINI ÖRTMEK İÇİN HEDEF ŞAŞIRTMAYI TERCİH ETMİŞTİR"
Mücadelenin oynandığı zeminde zor koşulların olduğunu kaydeden Yurtgüven, "Bu zor koşullarda Osmanlıspor futbolcuları tüm kamuoyunun takdir ettiği güzel bir oyun ortaya koyabilmiştir. Demek ki bunu rakip futbolcular da pek ala yapabilirdi, ama öyle görünüyor ki rakip futbolculardan çok rakip takımın hocası buna inanmamış olacak ki, başarısızlığını örtmek için hedef şaşırtmayı tercih etmiştir. Belirtmek isterim ki, Süper Lig talimatlarında ve geleneklerinde maçın oynanacağı statta rakip takımın antrenman yapması gibi bir durum yoktur. Kaldı ki kulübümüz futbolcuları da Osmanlı Stadı'nda maç öncesi herhangi bir antrenman yapmamışlardır. Öte yandan maçtan bir gün önce Galatasaray teknik ekibinin sahayı inceleme talebine kulübümüz yönetimi onay verdi ve şahsımda bizzat bu incelemeler sırasında Galatasaray teknik ekibine refakat ettim ve zemin ile ilgili bilgileri de kendileri ile paylaştım. Sayın Riekerink bu incelemeden ve maç ısınmasından sonra futbolcularına doğru krampon seçimi yaptıramıyor ve aksine Osmanlıspor futbolcuları doğru krampon seçimi yapabiliyorsa bu başarısızlığının özeleştirisini bahanelere sığınmadan dürüstçe kendisi yapmalıdır" şeklinde konuştu.
"ZEMİN, RIEKERINK'İN KARİYERİNDE CİDDİ BİR YARA ALMASINI ÖNLEMİŞ VE KENDİSİNİ DE ÇOK MUTLU EDEN 1 PUANI ARMAĞAN ETMİŞTİR"
Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink'in zeminden şikayet etmek yerine bu zemine şükretmesi gerektiğini söyleyen Osmanlıspor Genel Menajeri Ender Yurtgüven, şöyle konuştu: "Zira bu zemin kariyerinde ciddi bir yara almasını önlemiş ve kendisini de çok mutlu eden 1 puanı armağan etmiştir. Tüm spor kamuoyunun da ortak görüşü zeminin Osmanlıspor futbolcularını daha çok etkilediği yönündedir. Galatasaray Kulübü, Türk futbolu ve sporu için çok önemli bir camiadır. Bu tarz söylemler elbette ki iki kulübümüz arasındaki ilişkiyi bozamayacaktır. Bizler bunun ne kadar farkındaysak şu anda görevde olan profesyonel takım hocası da bunun farkında olmalı ve başarısızlığını örtmek için bulduğu bahaneler dolu açıklamaları konusunda daha dikkatli olmalıdır. Konu ile ilgili takdiri kamuoyuna bırakıyoruz. Bu vesile ile dün müsabakada sakatlanan Serdar Aziz'e Osmanlıspor olarak geçmiş olsun diyor ve acil şifalar diliyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: