Osmanlıspor Kasımpaşa Maçı Canlı Anlatım

Spor Toto Süper Lig Osmanlıspor Kasımpaşa Maçı Canlı Anlatım Canlı Maç Skoru Osmanlıspor Kasımpaşa Canlı Anlatımı Osmanlıspor Kasımpaşa Maçı Kaç Kaç Canlı Maç Skoru

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Osmanlıspor, sahasında Kasımpaşa ile karşı karşıya geliyor.

Hafta içi UEFA Avrupa Ligi'nde Villarreal ile 2-2 berabere kalan Mustafa Reşit Akçay'ın öğrencileri, ligdeki iyi gidişini sürdürmeyi amaçlıyor.

Sezona kötü bir başlangıç yapan ve Rıza Çalımbay'la yolların ayrılması sonrası takımı Kemal Özdeş'e emanet eden İstanbul temsilcisi ise sürpriz yapma hedefinde.

İLK 11'LER

Osmanlıspor: Hakan, Vrsajevic, Pinto, Prochazka, Numan, Mehmet, Ndiaye, Adrien,

Aminu, Rusescu, Delarge.

Reklam
Reklam

Kasımpaşa: Ramazan, Otigba, Titi, Veigneau, Popov, Abdullah, Castro, Pavelka, Turgut, Adem, Eduok.

OSMANLISPOR - KASIMPAŞA

STAT: Osmanlı

HAKEM: Ümit Öztürk

SAAT: 16.00

YAYIN: Lig TV

SAKATLAR: Lawal, Engin Bekdemir (Osmanlı) / Sadiku, Koita, Etoundi (Kasımpaşa)

OSMANLISPOR: Hakan, Prochazka, Numan, Vraajevic, Mehmet Güven, Pinto, Ndiaye, Regattin, Delarge, Rusescu, Umar Aminu

TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Reşit Akçay

KASIMPAŞA: Ramazan, Popov, Otigba, Titi, Veigneau, Abdullah, Pavelka, Castro, Turgut, Eduok, Adem

YEDEKLER: Kadem, Bozhikov, Shala, Veysel, Ferhat, Ahmet, Batuhan

TEKNİK DİREKTÖR: Kemal Özdeş

Teknik direktör Kemal Özdeş yönetiminde evinde çıktığı son iki karşılaşmadan 4 puanla ayrılan Kasımpaşa, ligde bu sezon yaptığı 3 deplasman mücadelesinden ise puan çıkartamadı.

Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Gaziantepspor ile 0-0 berabere kalan Kasımpaşa, topladığı 5 puanla 17. basamakta bulunuyor.

Spor Toto Süper Lig'de sırasıyla oynadığı Medipol Başakşehir, Fenerbahçe ve Bursaspor maçlarından beraberlikle ayrılan Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki Osmanlıspor ise 2 galibiyet, 5 beraberlik ve topladığı 11 puanla 6. sırada yer alıyor.

Reklam
Reklam

OSMANLISPOR'UN YENİLGİSİ YOK

Süper Lig'de 2015-2016 sezonunu topladığı 52 puanla 5. sırada bitiren Osmanlıspor, yeni sezona da hem Avrupa'da hem de ligde iyi bir başlangıç yaptı.

Ankara temsilcisi, ligde oynadığı 7 karşılaşmada henüz mağlubiyet görmezken, Avrupa'da da etkili bir performans gösterdi.

Evinde oynadığı 3 karşılaşmada rakip fileleri 4 kez havalandıran Osmanlıspor'un, sahasında gol atmadığı maç bulunmuyor.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında yarın sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak Osmanlıspor, bu maçın hazırlıklarını tamamladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Batıkent Tesisleri'nde teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde yapılan antrenmana, tedavilerine

devam edilen Engin Bekdemir, Koray Altınay ve Lawal'ın katılmadığı, kaleci Karcemarskas'ın ise takımdan ayrı koşu yaptığı belirtildi.

İstasyon çalışmasıyla başlayan antrenmanda futbolcuların, koordinasyona yönelik elle çift kale maç yaptığı, çalışmayı 5'e 2 pas organizasyonuyla tamamladığı ifade edildi.

Bu arada Osmanlısporlu futbolcu Aykut Demir'in 28. yaş gününü, takım arkadaşlarının tezahüratları eşliğinde kendisi için hazırlanan pastayı keserek kutladığı kaydedildi.

Reklam
Reklam