OSMİAD Başkanı Bilge'den, ÇTSO Başkanı Başaranhıncal'a Ziyaret

ÇORUM (A.A) - Osmancık İşadamları Derneği (OSMİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Sakin Bilge ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çorum Ticaret ve Sanayi

ÇORUM (A.A) - Osmancık İşadamları Derneği (OSMİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Sakin Bilge ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Çetin Başaranhıncal'ı ziyaret etti.

Ziyarette, Bilge, dernek olarak yapmış oldukları faaliyetler ve hizmetlerin bilgisini paylaşarak, gerçekleştirdikleri faaliyetlerde ÇTSO'nun verdiği desteklerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Osmancık'ın çeltik problemine değinen Bilge, "İlçemizde yılda yaklaşık 20 bin ton çeltik işlenmektedir. Ülkemizde pirinç tüketiminin yaklaşık yüzde 30'unu ilçemiz karşılamaktadır. Bununla birlikte ilçemiz için en büyük problemlerinden biri de çeltikteki KDV oranlarından kaynaklanmaktadır. Buğday ve diğer tahıllarda yüzde 1 olan KDV'nin, pirinçte yüzde 8 olarak belirlenmesi çeltik sektörünü oldukça sıkıntıya sokmaktadır" dedi.

Reklam
Reklam

Başaranhıncal ise, ziyaretten ve OSMİAD derneğinin çalışmalarından duyduğu memnuniyetini dile getirerek, yapılan her güzel işin yanında olduklarını ve destek verdiklerini ifade etti.

Muhabir: Ferhat Barulay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: