ÖSS Yorgunlarına "gnçtrkcll" Partisi

Turkcell'in gençlik kulübü 1gnçtrkcll1, bütün bir yıl yoğun tempo ile ÖSS Sınavı'na hazırlanan gençlerin stres ve yorgunluklarını atmaları için sadece GNÇTRKCLL'lilere özel bir parti düzenledi.

Gençlere ve kendini genç hissedenlere özel avantajlar sunan Turkcell'in gençlik kulübü, "gnçtrkcll", bütün bir yıl yoğun ve stresli tempo ile çalışan ÖSS yorgunu üyeleri için 19 Haziran 2005, Pazar günü Yedikule Zindanları'nda müthiş bir parti düzenledi.

Tüm "gnçtrkcll" üyelerinin, birer arkadaşları ile birlikte davetli olduğu bu özel partiye bu sene ÖSS sınavına giren gnçtrkcll'lilerden yaklaşık 22.000 genç katıldı.

Reklam
Reklam

" gnçtrkcll" liler saat 16:00'da başlayıp 01:30'a kadar süren partide canlı müzik eşliğinde dans ederek, bungee trambolin'den surf simulasyonuna, bungee run'dan dev basket'e kadar çeşitli oyunlarla eğlenceli saatler yaşadılar. DJ Yunus Günçe ve DJ Arkın Allen (Mercan Dede DJ Set)'ın özel performansları ile parti daha da renklendi.

Gençlerin sevgilisi Nil Karaibrahimgil'in ve Kargo grubunun da konser verdiği partide ayrıca, dans ve animatör gösterileri yer aldı. İşin ustası sanatçılara saçlarını ördürüp, geçici dövme ve parti konseptli ilginç makyajlar yaptıran "gnçtrkcll" liler bu muhteşem atmosferde sınav streslerini unutup, doyasıya eğlendiler.