OSTED Üyeleri Adana Yapı Ve Doğalgaz Fuarı'nı Gezdi

Osmaniye Teknik Elemanlar Derneği (OSTED) üyeleri TUYAP Adana Yapı ve Doğalgaz fuarını ziyaret etti.Gezi programına...

Osmaniye Teknik Elemanlar Derneği (OSTED) üyeleri TUYAP Adana Yapı ve Doğalgaz fuarını ziyaret etti.

Gezi programına Osmaniye’de faaliyet gösteren doğalgaz, mühendislik, yapı denetim firma sahipleri ile teknik elemanlar katıldı. Fuar hakkında bilgi veren OSTED Yapı Kulübü Başkanı Vural Altun, TUYAP’ın düzenlediği fuarda, yapı malzemeleri, inşaat teknolojileri, iş ve inşaat makineleri, ısıtma, soğutma, havalandırma, doğalgaz teknolojisi, tesisat ve yalıtımla ilgili yenilikleri görmek için programı düzenlediklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Türkiye’de sistemlerin ısı yalıtımına endekslendiğini belirten Altun, “İnşaatlar artık ısı yalıtımına son derece dikkat edilip yeşil binalar örnek alınarak yapılıyor. Bu da önemli oranda enerji tasarruf sağlıyor. Artık doğalgazla yaşamayı öğrenmemiz lazım. Fuar gezisinin doğalgaz sistemlerinde teknolojik gelişmeleri yakından takip etmek, daha güvenilir ve daha fazla tasarruf sağlayan cihazları görme adına faydalı olacağını düşünüyorum.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: