OSTED’den Sertifika Töreni

Osmaniye Teknik Elemanlar Derneği'nin (OSTED) düzenlediği Autocad kursuna katılan kursiyerlere katılım belgesi törenle verildi.Törende kurs...

Osmaniye Teknik Elemanlar Derneği'nin (OSTED) düzenlediği Autocad kursuna katılan kursiyerlere katılım belgesi törenle verildi.

Törende kurs hakkında bilgi veren OSTED genel sekreteri Yunus İğci, “KOSGEB Tematik projesi kapsamında kurulan OSTED AKADEMİ bünyesinde başlattığımız Autocad kursuna katılan teknik elemanlara katılım belgeleri takdim edildi. Kasım ayı içerisinde başlattığımız kursa işletmelerde teknik eleman olarak çalışan kişiler, mesleki bilgilerini arttırmak için eğitime katılmışlardı. Eğitimi başarılı şekilde bitirenlere katılım belgelerini takdim ettik.” dedi.

Reklam
Reklam

Eğitimlerin devam edeceğini bildiren Yunus İğci, “Dernek olarak eğitimlerimiz devam ediyor. Bu ay on parmak klavye kursu ve 3D Studio Max eğitimlerimiz başlayacak. Yine önümüzdeki günlerde işletmelerde liderlik ve Aile işletmelerinde kurumsallaşma seminerlerimiz devam edecek.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz