OSTİM Endüstriyel Tasarım Ve Mühendislik Merkezi Açılıyor

Ankara'da faaliyet gösteren Ortadoğu Sanayi ve Ticaret Merkezi (OSTİM), endüstriyel tasarım ve mühendislik hizmetlerinde farklı...

Ankara'da faaliyet gösteren Ortadoğu Sanayi ve Ticaret Merkezi (OSTİM), endüstriyel tasarım ve mühendislik hizmetlerinde farklı bir uygulamayı daha hayata geçirdi. 4 mühendislik ve 4 endüstriyel tasarım firmasını bir araya toplayan, üründe yerli markalaşmayı artırmayı ve dünya pazarında 'Türk Malı'nı hak ettiği rekabet seviyesine yükseltmeyi hedefleyen 'OSTİM Endüstriyel Tasarım ve Mühendislik Merkezi' kapılarını yarın açıyor.

Ankara Kalkınma Ajansı’nın Mali Destek Programı kapsamında geçen yıl OSTİM’de gerçekleştirilen Sağlık Teknolojileri Endüstriyel Tasarım Koordinasyon Merkezi Projesi’nin başarıyla sonuçlanmasının ardından 'OSTİM Endüstriyel Tasarım ve Mühendislik Merkezi’nin kuruluş hazırlıkları da tamamlandı. Endüstriyel tasarım ve mühendislikle farklılaşmış mükemmel ürünler için firmalara çözümler sunacak olan merkez yarın hizmete girecek.

Reklam
Reklam

Günümüzün gelişen ve hızlanan üretim sektörünün temel ihtiyaçlarından biri olan endüstriyel tasarım ve mühendislik destekleri, imalatın ilk aşamasından itibaren tüm süreçlerde önemli rol oynuyor. Üreticinin, ulaşmak istediği hedeflerin ve bahsedilen gelişme programlarının ihtiyaç duyduğu bileşenlerin arasında endüstriyel tasarım ve mühendislik destekleri vazgeçilmez bir yere sahip. Endüstriyel tasarım ve mühendislik hizmetlerinin üreticinin yanı başına gelmesi ile tasarım; kolay ulaşılabilir, yönetilebilir ve tercih edilir konumda yerini aldı.

MÜHENDİSLİK, ENDÜSTRİYEL TASARIM VE TASARIM YÖNETİMİ BİR ARADA

OSTİM Endüstriyel Tasarım ve Mühendislik Merkezi, planlı olarak büyümeye odaklanan tüm üreticilerin ihtiyacına cevap verecek. Merkez, endüstriyel tasarım ve mühendislikle farklılaşmış mükemmel ürünler için çözümler sunacak.

Türkiye’de benzersiz bir model ile kurgulanan OSTİM Endüstriyel Tasarım ve Mühendislik Merkezi, bünyesinde bulunan 4 mühendislik, 4 endüstriyel tasarım firması ve tasarım yönetimi ile tasarım ihtiyacının tüm aşamalarında eksiksiz hizmet verecek. Merkez, endüstriyel tasarım ve mühendislik güçlerini birleştirip; üretimde ilerleyerek, ulusal başarılara ulaşmayı, üründe yerli markalaşmayı artırmayı ve dünya pazarında ‘Türk Malı’nı hak ettiği rekabet seviyesine yükseltmeyi hedefliyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: