ÖSYM İl Koordinatörlüğü'den LYS Çağrısı

Çorum ile ilgili, "Bu sınavların huzur ve sükunet içinde geçmesi için ilimizde yaşayan herkesin duyarlı olması büyük önem arz etmektedir"

Çorum ile ilgili, "Bu sınavların huzur ve sükunet içinde geçmesi için ilimizde yaşayan herkesin duyarlı olması büyük önem arz etmektedir" dedi. Alkan, yazılı açıklamasında, 2013 LYS'nin 15-16 ve 22-23 Haziran'da 81 il merkezi ve Lefkoşa'da yapılacağını hatırlattı. LYS-1, LYS-4 ve LYS-5'in 15-16 Haziran'da 3 ayrı oturum halinde, LYS-2 ve LYS-3'ün de 22-23 Haziran'da 2 ayrı oturum halinde uygulanacağını belirten Alkan, sınavlarının, sabah saat 10.00'da, öğleden sonra da saat 14.30'da başlatılacağını kaydetti. Sınavların zamanında başlayabilmesi için adayların kimlik denetimleri yapılarak sınav salonlarına alınmalarına, sınavlardan bir saat önce başlanacağını bildiren Alkan, şunları kaydetti: "Sınavlara ilişkin tüm bilgiler ve uygulanacak kurallar, ÖSYM Başkanlığının resmi internet adresinde yer almakta olup, bu bilgileri sınava girecek adayların ve tüm sınav görevlilerinin titizlikle okumaları yararlı olacaktır. Bu sınavların huzur ve sükunet içinde geçmesi için ilimizde yaşayan herkesin duyarlı olması büyük önem arz etmektedir. Özellikle sınava girecek gençlerimizin sınavlarını etkileyecek her türlü olumsuz durumun oluşmaması için gereken itinanın gösterilmesi gerekmektedir."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: