Otay: Fiesta’nın dayanıklılığını parkurlarda da gösteriyoruz

Ford Otosan Genel Müdürü Nuri Otay, 5 kapılı Fiesta modelinin dayanıklılığını ve üstün sürüş performansını...

Ford Otosan Genel Müdürü Nuri Otay, 5 kapılı Fiesta modelinin dayanıklılığını ve üstün sürüş performansını ralli parkurlarında da kanıtlamaya devam ettiklerini ifade etti. Otay, Ford Otosan Kocaeli Rallisinde başarı kazanan Castrol Ford Team Türkiye takımının genç pilotları ile gurur duyduğunu söyledi.
Ford Otosan Kocaeli Rallisinde Castrol Ford Team Türkiye kendi evinde hem genel klasmanda hem de gençlerde çifte zafer elde etti. 10 Özel Etap’ta en iyi dereceyi yapan Castrol Ford Team Türkiye pilotları, elde ettikleri puanlarla takımlarının da şampiyonadaki liderliğini güçlendirdi. Kazanılan başarı sonrasında yazılı açıklama yapan Ford Otosan Genel Müdürü Nuri Otay, genç pilotlar ile gurur duyduklarını ifade etti. Türkiye’de motorsporlarını uzun yıllardır kesintisiz destekleyen tek firma olduklarını belirten Otay, Ford Otosan, Kocaeli Rallisi’nin de 9 yıldır aralıksız olarak ana sponsorluğunu üstlendiklerini hatırlattı. Ford Otosan’ın, Kocaeli’nin ekonomisine olduğu kadar, şehrin sportif, kültürel ve sosyal yaşantısına da katkı yapmayı öncelik olarak belirlediğinin altını çizen Ford Otosan Genel Müdürü Nuri Otay, "Kocaeli Rallisi ile kendi evimizde Kocaeli halkı ve ralli severlerle ralli coşkusunu yaşadık. Türkiye’de motorsporlarının gelişmesi için çalışıyoruz ve bu alanda kendini geliştirmek isteyen genç yeteneklere destek veriyoruz. Genç ve yetenekli pilotlarımız Yağız Avcı, Murat Bostancı, Emre Yurdakul ve Orhan Avcıoğlu’nun Kocaeli Rallisi’nde gösterdikleri performanstan son derece memnunuz. Kendi segmentinde Türkiye’nin en çok satan 5 kapılı aracı olan Fiesta modelimizin dayanıklılığını ve üstün sürüş performansını ralli parkurlarında da kanıtlamaya devam ediyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz