Otel baskını güvenlik kamerasında

Beyoğlu'nda Fahrettin Ç. isimli bir kişi, birlikte yaşadığı iddia edilen Ş.Ç. isimli genç kızın yakınları...

Beyoğlu'nda Fahrettin Ç. isimli bir kişi, birlikte yaşadığı iddia edilen Ş.Ç. isimli genç kızın yakınları tarafından otelde basılarak bacağından vuruldu. Baskını gerçekleştiren şahısların otele girişi ve çıkışı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
Olay dün akşam, Beyoğlu Feridiye Caddesi 131 numarada bulunan bir otelde meydana geldi. İddiaya göre, Fahrettin Ç. (40) bir hafta önce Ş.Ç (16) ile tanıştı. Fahrettin Ç. ile genç kız birlikte yaşamak için Beyoğlu'nda otel odası kiraladı. Otele gelip gitmeye başlayan genç kız, evine geç kalınca annesi Hülya U., durumdan şüphelendi. Kızını takip eden Hülya U., sık sık otele gittiğini tespit etti.
Hülya U., durumu ikinci eşi Ramazan U.'ya bildirdi. Ramazan U. ise, yeğeni Ömer K.'ya (29) olayı anlattı. Birçok suçtan sabıkası bulunan Ömer K., dayısı, yengesi ve mahalleden iki arkadaşını alarak Fahrettin Ç.'nin kaldığı otele gitti. Ömer K., Fahrettin Ç.'nin kaldığı odaya girerek silahla sağ baldırından vurdu. Daha sonra Ömer K ve beraberindekiler otelden ayrıldı. Ömer K. ve beraberindekilerin otele giriş, çıkış ve otel içinde yaşanan hareketlilik güvenlik kamerasına kaydedildi.
Fahrettin Ç. hastaneye kaldırılırken, Ömer K. ve diğer 4 kişiyi yakalamak için Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği polisleri araştırma başlattı. Otelin güvenlik kamera görüntülerini izleyen polis, eşkal tespiti yaparak kısa sürede şüphelileri yakaladı.
Adliyeye sevkedilen Ömer K.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz