Otel Havuzunda Boğulan Ukraynalı Küçük Emir Hayatını Kaybetti

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Çolaklı beldesinde 2 hafta önce kaldığı otelin havuzunda boğulan Ukraynalı çocuk...

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Çolaklı beldesinde 2 hafta önce kaldığı otelin havuzunda boğulan Ukraynalı çocuk hayata tutunamadı.

Ukrayna'dan Türkiye'ye tatile gelen Ruslan- Emine Karasov çiftinin 6 yaşındaki oğulları kaldıkları otelin havuzda yüzerken boğuldu. Küçük Emir Karasanov'u boğulduktan sonra havuzdan çıkaran sağlık görevlileri ilk müdahaleyi yaptı. Emir Karasanov daha sonra Özel Side Anadolu Hastanesi'ne kaldırıldı. 15 gündür Side Özel Anadolu Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yatan küçük Emir'in hayata tutunamadığı ifade edildi. Emir Karasanov, cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: