Otel İşletmelerinde Yenilik Yönetimi Kitabı Yayında

Sidas Yayıncılık editörlüğünü Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Öğretim Üyeleri Yrd. Doç....

Sidas Yayıncılık editörlüğünü Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Muammer Mesci ve Yrd. Doç. Dr. Öznur Bozkurt’un yaptığı ‘Otel İşletmelerinde Yenilik Yönetimi’ kitabını yayınladı.

Türkiye’de bu alanda ilk defa yayınlanan kitabın ciddi bir boşluğu doldurması beklendiğini belirten kitabın editörleri, “Bu çalışmanın yapılmasındaki temel amaç, yenilik kavramını, önemini, türlerini ve yeniliğin işletmeye ve müşteriye olan katkılarını açıklamaktır. Ayrıca otel işletmelerinin neden yeniliğe ihtiyacı olduğunu irdelemektir. Bu kapsamda otel işletmelerinde yenilik uygulamalarına yer verilmiş ve bu uygulamaların otellere sağladığı katkılar incelemiştir. Bu kitabın hedef kitlesi, turizm alanında lisans ve lisansüstü düzeyde eğitim alan öğrenciler, eğitim kurumlarında görev yapan akademisyenler, turizm sektöründe faaliyet gösteren otel işletmelerindeki profesyonellerdir” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kitapta; Otel İşletmelerinde Yeniliğin Önemi, Otel İşletmelerinde Yenilik Modelleri, Otel İşletmelerinde Yeniliği Destekleyen Modern Yaklaşımlar, Otel İşletmelerinde Yenilik Yönetimine Etki Eden Unsurlar, Otel İşletmelerinde Yenilik Stratejileri, Otel İşletmelerinde Yenilikçilik Performansı, Otel İşletmelerinde Finansal Yenilik, Otel İşletmelerinde Yenilik Kültürü, Otel İşletmelerinde Yeniliğin Görünmeyen Yüzü, Otel İşletmelerinde Yenilik Uygulamaları başlıklı temalar ayrıntılı bir şekilde ele alınıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: