Otel konforunda hastaneyi Erdoğan açacak

Sunduğu hizmetlerle sağlıklı alanında farklılık yaratmaya hazırlanan Emsey Hospital, 29 Mayıs Salı günü saat: 15.00’de Erdoğan’nın yapacağı açılışla kapılarını tüm Türkiye’ye açmaya hazırlanıyor.

Açılışta, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç, Ali Babacan, Beşir Atalay, Bekir Bozdağ, Avrupa Birliği Başkanı Egemen Bağış, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Emsey Hastanesi Genel Müdürü Cengiz Bozca ve Başhekim Prof Dr.Hayrettin Yekeler de hazır bulunacak.
Otel görünümündeki mimarı yapısı, hastalarına otel konforunda hizmet vermesi, JCI standartlarına uygun yapısı ve Magnet standartlarına da uyum sağlanarak Hasta Bakım Dostu Hastane özelliğine sahip olan Emsey Hospital, hastalarına dünya standartlarında hizmet vermeyi amaçlıyor.
112 servis yatağı, 25 genel yoğun bakım, 4 Koroner yoğun bakım, 8 (KVC) Kardiyoloji, Kalp Damar Cerrahi yoğun bakım, 42 yeni doğan yoğun bakım ünitesi olmak üzere toplam 191 yatak kapasitesiyle hizmet veren hastane, akıllı bina otomasyon sistemiyle koordine edilmekte.
Poliklinik ağı, entegre yoğun bakım, klinik bilgi sistemi, VIP üniteler, helikopter pisti, lojistik ve tıbbi giderler açısından diğer hastanelerden farklı bir yerde bulunan Emsey Hospital, 6750 noktadan kontrol edilebilir akıllı bina sistemi ve doğa dostu olarak planlanan hastanede; temiz ve atık su arıtma sistemi, kojenerasyon sistemi, sterilizasyon otomasyon gibi hizmetler Emsey Hospital’ı farklı kılan diğer özellikler arasında yer alıyor.
Emsey Hospital, teknolojik alt yapısı ve uzman ekibiyle, uluslararası kalite standartlarında hizmet veriyor. 31.000 m² kapalı alan, 10.500 m² otopark olmak üzere toplam 41.500 m² ’lik alana yapılan hastane, konum itibari ile Pendik Kurtköy’de olup, E-5 ve TEM karayoluna 10 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanına 8 dakika ve büyük ölçekli alışveriş merkezlerine en fazla 10 dakika uzaklıktadır. Ayrıca hem şehir içi ulaşımı hem de şehirlerarası ve uluslararası ulaşım yollarına da yakın mesafede ve rahat ulaşım olanağı sağlayan bir konumda yer almaktadır.
Anahtar Kelimeler: