Otel Personellerine Ilk Yardın Kursu

Marmaris'te otel çalışanlarına yönelik düzenlenen ilk yadım kursunda başarılı olanlara sertifikaları verildi.

Marmaris'te otel çalışanlarına yönelik düzenlenen ilk yadım kursunda başarılı olanlara sertifikaları verildi.

Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB) tarafından, Halk Eğitimi Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen ilk yardım kurslarına 31 kişi katıldı. Kursiyerlerden başarılı olan 25 kişiye düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

GETOB Başkanı Bülent Bülbüloğlu, yaptığı açıklamada, diğer destinasyonlarla rekabetin fiyatla değil, sunulacak hizmetle olması gerektiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Bunun için turizm sektöründe görev alacak olan personellerin mutlaka eğitimli olması gerektiğine işaret eden Bülbüloğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yönetim olarak eğitime çok önem veriyoruz. GETOB olarak üyelerimizin talepleri doğrultusunda ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliğine giderek kurslar açıyoruz. Bu çalışmalarımızda bize destek olan Marmaris Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitimi Müdürlüğü'ne teşekkür ediyorum. İhtiyaç konularına göre farklı alanlarda kurslarımız devam edecek."

Bülbüloğlu, konaklama sektörüne yönelik kat hizmetleri, mutfak, ön büro konularında da eğitim çalışmaları yapacaklarını kaydetti.

Muhabir: Levent Kişi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: