Otellerde Bayram Hareketi

Cumhuriyet Bayramı ile birleşen Kurban Bayramı tatili turizmcilerin yüzünü güldürürken, tatilcilere sağlanan indirim kampanyaları sayesinde...

Cumhuriyet Bayramı ile birleşen Kurban Bayramı tatili turizmcilerin yüzünü güldürürken, tatilcilere sağlanan indirim kampanyaları sayesinde rezervasyonlarda ciddi oranda artış yaşandı. Kuşadası’ndaki bayram hareketliliği arefe gününden itibaren Kuşadası sokaklarına yansımaya başladı.

Kuşadası'nda otel ve tatil köylerinin bazıları Kurban Bayramı tatilini en iyi şekilde değerlendirmek için hem indirim kampanyaları yaptı, hem de alternatif programlar gerçekleştirdi. Bayramda tam kapasite çalışan konaklama tesislerine başta İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa olmak üzere büyük kentlerdeki tatilciler ilgi gösterdi. Korumar, Charisma, Fantasia, Onura, Adakule, Pine Bay, Atınç, Tusan, Sürmeli ve Ricmound Ephesus gibi yıldızlı oteller ile diğer yıldızlı oteller ve tatil köyleri 6 günlük tatil süresince ekstra program hazırladı.

Reklam
Reklam

Kuşadası Otelciler Derneği Başkanı ve 5 yıldızlı Korumar Oteli Genel Müdürü Tacettin Özden, yüzde 90’lara ulaşan bir doluluk oranıyla turizm sezonu yaşadıklarına dikkati çekerek, “Otellerimizdeki doluluk oranları Kurban Bayramı boyunca kesintiye uğramadı. Havaların mevsim normallerinin üzerinde seyredecek olması, Kuşadası gibi turizm merkezlerini canlı tutacak. Bayram arefesinde otellerimizde doluluk oranı yüzde 90’a ulaştı. Kapı müşterisi olarak nitelendirdiğimiz müşterilerin de gelmesiyle bu oranın biraz daha yükseleceğini öngörüyoruz'' dedi.

Bu arada, bayram boyunca Kuşadası’nda eğlence sektörü ilgi odağı olacak. Barlar sokağı ve Kaleiçi'ndeki eğlence yerleri tatil boyunca yerli turistler için çeşitli programlar hazırladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: