Otellerin yılbaşı fiyatları

BOLU (İHA) - Bolu'daki oteller, yılbaşı gecesi için programlarını ve fiyatlarını açıkladı.
Otellerin programlarını ve fiyatlarını açıklamasının ardından kısa sürede özellikle Abant'taki oteller yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. Göl manzaralı 5 yıldızlı Abant Palace Otel'de yeni yıla girmenin bedeli 30 Aralık 2004 giriş - 02 Ocak 2005 çıkış 3 gecelik paket program 2 kişi 1 milyar 700 milyon lira. Abant Palace'ın yılbaşı programında Muazzez Abacı sahne alacak. Çocuklar için de otelde ayrıca bir eğlence programı düzenleniyor. Çeşitli animasyonlarla çocuklar da yılbaşı gecesinde eğlendirilecek.
Yine göl manzaralı 5 yıldızlı Büyük Abant Otel'inde ise 30 Aralık 2004 giriş - 02 Ocak 2005 çıkış 3 gecelik paket program 2 kişi 1 milyar 500 milyon lira. Büyük Abant Otel'de yılbaşı gecesi sürpriz sanatçıların sahne alacağı belirtildi.
Türkiye'nin önde gelen kayak merkezlerinden olan Kartalkaya'daki oteller de yılbaşı programlarını ve fiyatlarını açıkladılar. Avrupa'nın en büyük kayak pistlerine sahip Grand Kartal Otel'de 3 günlük paket program kişi başı 990 milyon. Grand Kartal'da eğlence saat 23.00'a kadar otel restoranında sürecek. 23.00'den sonra müşteriler otel bahçesinde yakılan dev ateşin etrafında toplanacak. Dünyanın önde gelen yabancı DJ'lerinin kar pistinde yapacağı gösterinin ardından havai fişek gösterileri, dans yarışmaları ve sıcak şarap ikramı yapılacak.
Dorukkaya Otel'de ise 3 gecelik paket program kişi başı 897 milyon lira olarak belirlendi. Dorukkaya'da kalanlar yeni yılı kar üstünde düzenlenecek kar partisinde karşılayacaklar. Sucuk ve şarap partisi ile başlayacak eğlenceler, sabah saatlerine kadar çeşitli aktivitelerle devam edecek.
Bolu Dağı'nın en ünlü otellerinden Koru Otel'de de Çılgın Sedat sahne alacak. Koru Otel'de 3 gecelik paket program ise 2 kişi 900 milyon lira.
(CG-AK-YK-BOL-DE-Y)
21.12.2004 13:58:21 TSI
NNNN

Reklam
Reklam