Ötesiz İnsanlar 53. bölümde Rana vuruldu

Ekranların heyecan dozu yüksek dizisi Ötesiz İnsanlar 53. bölümüyle izleyiciyle buluştu. Olayların bir an olsun eksilmediği Ötesiz İnsanlar son bölümde Rana başından vuruldu. Rana ve kızı yine ayrı düştü.

Samanyolu Tv'nin heyecan dozu yüksek dizisi Ötesiz İnsanlar 53. bölümüyle sevenleriyle buluştu. Bir asker ve başörtülü bir kızın verdiği zorlu mücadeleyi anlatan dizi Ötesiz İnsanlar 53. bölümü izleyenleri koltuklarına kitledi. Rana'nın başından vurulmasıyla anne kız bir kez daha ayrı düştü. Diğer yandan kamusal alanda başörtü yasağı için önemli talimatlar verildi. Merakla beklenen Ötesiz İnsanlar son bölümü 2 Şubat Pazartesi akşamı ekrana geldi.

RANA VURULDU!

Ötesiz İnsanlar son bölümde Yıllar sonra kızını bulan Rana'nın silahla vurulmasıyla anne kızın kavuşması kısa sürdü. Başından vurulan Rana, kritik bir ameliyat için hastaneye kaldırıldı. Ancak bu ameliyat için birinci dereceden yakını olan ağabeyi Kudret Komutan'ın onayı gerekti.

KUDRET'TEN BEKLENMEDİK RANA KARARI

Kudret Komutan'ın kararı ise herkesi şok etti. Bu sırada Rana'nın kızı olduğunu ispat etmeye çalışan Elif, Deniz'in de yardımıyla DNA belgesini bulmaya çalıştı. Diğer bir yanda kamusal alanda başörtü yasağı için önemli talimatlar verildi. Kudret Komutan'ın başı çektiği kararlarda başörtü ile sokaklarda dahi gezilmesi engellenmeye çalışıldı. Bu durum hesapta olmayan büyük olaylara sebep oldu.