Ötesiz İnsanlar 59. bölümde Elif tehlikede

Beğenilen dizi Ötesiz İnsanlar son bölümüyle izleyenleri ekran başına kitledi. Ötesiz İnsanlar 59. bölümde Deniz'in akıbeti hakkında bir bilgi bulunmamaktadır. Öte yandan Elif ise Yavuz'un kirli oyunlarından habersizdir.

Aksiyon dolu dizi Ötesiz İnsanlar 59. bölümüyle bu akşam izleyicisiyle buluşuyor. Her hafta ayrı bir heyecanın yaşandığı dizide bu hafta işler karışacak. Üsteğmen Deniz ile idealist bir öğrenci olan Elif'in 28 Şubat döneminin tüm engellemelerine rağmen verdikleri zorlu mücadeleyi ekrana getiren Ötesiz İnsanlar yeni bölümde Deniz'in ölüp ölmediği ile ilgili hiçbir kanıt bulunamıyor.

ÖTESİZ İNSANLAR 59. BÖLÜM ÖZETİ

Çatışmada büyük bir ihanete uğrayan Deniz'in ölüp ölmediği ile ilgili hiçbir kanıt bulunamaz. Yavuz'un kirli oyunundan habersiz olan Elif de kendini derin bir çaresizlik içinde bulur. Sancar ise bütün öfkesini Elif'ten çıkarmaya çalışır. Van'da sığınacağı yeri kalmayan Elif, Deniz'in naaşını bulmadan Van'dan ayrılmak istemez. Ancak Yavuz her şeyi örtbas etmek için ustaca bir plan hazırlar. Ötesiz İnsanlar yeni bölümde bu sırada Deniz'i bulmak için Sancar'ın da devreye girmesi sürpriz gelişmelere neden olur.