Otik 2. Lig Yolunda

Ordu Tenis İhtisas Kulübü(OTİK), İzmir Uluslar Arası Tenis Eğitim Merkezi'nde (UTEM-İZMİR) düzenlenen Bayanlar 3. Lig...

Ordu Tenis İhtisas Kulübü(OTİK), İzmir Uluslar Arası Tenis Eğitim Merkezi'nde (UTEM-İZMİR) düzenlenen Bayanlar 3. Lig müsabakalarında, 8 takım arasında ilk 4’e girerek 2. Lig'e yükselmek için oynanacak olan Play-Off müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Ordu’yu bayan tenis liglerinde temsil eden tek tenis kulübü olan OTİK, UTEM-İZMİR’de düzenlenen 3. Lig maçlarında 8 takım arasında ilk dörde girerek ikinci lige çıkmak için Play-off maçlarına çıkacak.

OTİK bayanları, 2. Lig'e çıkmak için eylül ayı sonunda İstanbul Mavi Tenis Kulübü kortlarında Ankara Atlı Spor, İzmit Tenis Kulübü, Konya Tenis Kulübü’nün bayanları ile 2. lige yükselmek için ter dökecekler.

Reklam
Reklam

OTİK Antrenörü Elif Çelebi, hedeflerinin ikinci lige çıkmak olduğunu belirtirken yaptığı açıklamada, “Ordu’da çok sıkı alıştığımız maçlarda mutlu sona yakınlaşıyoruz. Amacımız burada Play-Off’a kalmaktı. Bunu sporcularımızla başardık. Şimdiki hedefimiz ise eylül ayında İstanbul’da gerçekleşecek olan Play-off maçlarını kazanıp, 2. Lig'e yükselmektir.

Tenisin hızla geliştiği Ordu’da desteklerini esirgemeyen Ordu Valimize ve belediye başkanımıza ve kulüp başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bir başarı tek başına değil, birlik ve beraberlikle gelir” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: