Otizm içim tek ses “O Ses” buluşması

Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri Sosyal Sorumluluk Yönetimi dersi kapsamında, OÇEM’ de (otistik çocuklar eğitim merkezi okuyan çocukları 06 Aralık Salı günü “O SES TÜRKİYE” programına götürerek eğlenceli bir gün geçirmelerini sağladılar.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Başkanı Öğr. Gör. Servet SEZGİN’ in koordinatörlüğünde yapılan etkinlik, yirmisi öğrenci ve velisi olmak üzere kırk beş kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Reklam
Reklam

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri İrem PALAK, Ulaş TUNALI, Nazım DEVECİ, Sezen UYSAL, Zeliha DENİZ, Zeynep ALKAN, Beyza GÜR ve Samet TÜRKDEMİR’ den oluşan proje ekibi, Acun Medya'nın “O SES TÜRKİYE” programına katılarak seslerini duyurma fırsatı bularak “O SES OTİZM” sloganıyla farkındalık yarattılar.

Acun Medya'nın sayesinde otizm farkındalığını duyurma fırsatı bulduklarını ifade eden proje Koordinatörü Öğr. Gör. Servet SEZGİN ve öğrenciler, projenin amacına ulaşmasında, Otizm farkındalığının sağlanması adına Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ ne ve iş adamı Tuna TAN’ a projeye desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Sapanca Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet ÖZEN, Sosyal Sorumluluk Projelerine hassasiyetlerinin olduğunu, bu tip toplumsal sorunlara önem vererek proje yapan hocaları ve öğrencileri desteklediğini ifade etti. Projeye destek veren kurum ve kuruluşlara, proje ekibine teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler: