Oto galerici esnafına internetten oto alıp satma imkanı

İnternetten oto alım satımı faaliyeti yürüten bir firma, Anadolu Oto Galericiler Sitesi esnafına tanıtım yaptı.

İnternetten oto alım satımı faaliyeti yürüten bir firma, Anadolu Oto Galericiler Sitesi esnafına tanıtım yaptı.

Site Başkanı Bilal Atabey, Manheim Türkiye firmasının tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye ekonomisinin 2 önemli ayağı bulunduğunu, bunlardan birinin inşaat, diğerinin otomotiv sektörü olduğunu söyledi.

Son dönemde ikinci el otomobil temini konusunda sıkıntı çektiklerini belirten Atabey, "Tanıtım yapacak firma, bu konudaki sıkıntımızı büyük ölçüde giderecek. Site esnafı, firmanın internet üzerinden satış yaptığı sisteme üye olduktan sonra ikinci el araç alıp, satabilecek. Sistemden, araçların ekspertiz raporuyla ilgili bilgileri de görebiliyoruz. Bu bizim için önemli. Esnafımıza faydalı olacağına inanıyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Atabey'in konuşmasından sonra Manheim Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Özlem Kılıç, firmanın internet üzerinden ikinci el oto alım ve satımıyla ilgili teknik bilgi vererek, seminere katılan esnafın, sisteme ücretsiz üye olabileceğini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: