Oto galericilerinin yol sevinci

Adana Oto Galericileri Sitesi Başkanı İbrahim Öcal ve site esnafı, siteye yaptığı hizmetlerden dolayı Büyükşehir...

Adana Oto Galericileri Sitesi Başkanı İbrahim Öcal ve site esnafı, siteye yaptığı hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a minnettar olduklarını söyledi.
Yollarının 3 metre yüksekte olduğunu ve sitenin ön cephesini kapattığını belirten Öcal, “Büyükşehir Belediyesi kodu düşürdü, sitemizin önüne bulvar yaptı. Yeni bulvar sayesinde trafik akışı rahatladı, işlerimiz açıldı. Hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. Bugüne kadar görmedikleri hizmeti Zihni Aldırmaz’ın başkanlık döneminde aldıklarını söyleyen Öcal,“Sitemiz tamamlanıp esnafı taşındıktan sonra en büyük sorunumuz ön cephemizi kapatan, 3 metre yüksekliğindeki yoldu. Bu sorun çözüldü” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz