Oto galericinin, iş yerinde asılı halde cansız bedeni bulundu

Antalya’da galericilik yapan 2 çocuk babası 37 yaşındaki Mustafa Demirel, iş yerinde asılı halde ölü bulundu. Demirel’in cansız bedeni, iş yerinin kapısını kırarak içeri giren komşuları tarafından bulundu. Acı haberi alıp gelen Mustafa D.'nin annesi, "Ben sana doyamadım" diyerek gözyaşı döktü.

Olay Manavgat ilçesine bağlı Sanayi Mahallesi’ndeki Sanayi Sitesi içerisinde bulunan bir oto galeride meydana geldi. Edinilen bilgiye göre gece boyunca eve gelmediği için ailesi tarafından aranan ve bir türlü ulaşılamayan Mustafa Demirel’in cansız bedeni komşuları tarafından bulundu.

ULAŞAMAYINCA MERDİVEN KOYARAK İÇERİYE BAKTILAR

Sabah iş yerlerini açan komşu esnaflar, Mustafa Demirel’in otomobilinin iş yerinin önünde olması, iş yerinin elektriğinin yanar vaziyette olması ve telefona bakmaması nedeniyle merdiven koyarak içeriye baktı. Mustafa Demirel’i asılı halde gören komşuları, iş yerinin kapısını kırarak içeri girdi. Olay yerine gelen 112 sağlık ekibi, Demirel’in yaşamını yitirdiğini belirledi.

Reklam
Reklam

YAKINLARI FERYAT ETTİ

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, olayı duyan yakınları oto galeriye akın etti. Annesi feryat ederken eşi ve diğer yakınları gözyaşlarına boğuldu. Yakınları, Mustafa Demirel’in gerek ekonomik olarak gerekse ailevi ve psikolojik hiçbir sorunu olmadığını söyledi.

Mustafa D.'nin sessiz ve sakin bir kişiliğe sahip olduğunu anlatan akrabası, "Neden böyle bir şey yaptığını anlamıyoruz. Ailesi varlıklı ekonomik bir sebeple intihar etmiş olacağına inanmıyoruz" dedi. Acı haberi alıp gelen Mustafa D.'nin annesi ise "Ben sana doyamadım. Seni toprağa mı göndereceğim. Kuzum, yavrularını bırakıp nereye gittin" diye feryat etti.

Demirel’in cenazesi, olay yeri inceleme ekipleri, Adli Tabip ve Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemelerin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. (İHA/DHA)

Anahtar Kelimeler: