Oto Hırsızı Atm’den Para Çekerken Yakalandı

Çorum’un Kargı ilçesinde çaldığı otomobille gezen şahıs, banka ATM’sinden para çekerken polis ekipleri tarafından yakalandı.Edinilen...

Çorum’un Kargı ilçesinde çaldığı otomobille gezen şahıs, banka ATM’sinden para çekerken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Ömer Çiftlik’e ait 19 RE 201 plakalı araç, saat 22:10 sıralarında Türbe Sokak'ta kapıları açık ve kontak anahtarı üzerinde park halindeyken çalındı. Olayın polise haber verilmesi üzerine çalışma başlatan Kargı İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, kamera kayıtlarını inceleyerek aracı çalan şahsın A.R.D. olduğunu belirledi.

Polis ekipleri yaptıkları titiz çalışma sonucu sonra aracı bir bankanın önünde terk edilmiş olarak buldu. Çevrede araştırma yapan polis ekipleri otoyu çalan A.R.D. isimli şahsı ise ATM’den para çekerken yakaladı.

Reklam
Reklam

A.R.D., İlçe Emniyet Amirliği’ndeki işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi. Şahsın daha öncede ilçede araç yakmaktan bir çok kaydı bulunduğu öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: