Otobanda ters yönde 60 kilometre

Ankara'da, bir kişi tarafından takip edildiğini öne süren sürücü, otobanda ters istikamette yaklaşık 60 kilometre yol gitti.

Ankara'da, bir kişi tarafından takip edildiğini öne süren sürücü, otobanda ters istikamette yaklaşık 60 kilometre yol gitti.

Ankara’da trafikte tartıştığı bir kişi tarafından tehdit edilip takip edildiğini öne süren sürücü, otobanda ters istikamette yaklaşık 60 kilometre yol katetti.

İddiaya göre, Kahramanmaraş’tan Adapazarı’na gitmekte olan, 54 YP 323 plakalı otomobilin sürücüsü, Eryaman’da trafikte tartıştığı başka bir otomobilin sürücüsü tarafından tehdit edilerek takip edilmeye başladı. Aracına şişe atılıp, sopayla vurulan sürücü, panikle ters istikametten Eskişehir Yolu’na girdi. Bu şekilde yaklaşık 60 kilometre yol kateden sürücü, Gölbaşı girişinde polis ekiplerine sığındı.

Reklam
Reklam

Bilgisine başvurulmak üzere Gölbaşı Polis Merkezi’ne götürülen sürücüyü kovalayan otomobilin bulunması için MOBESE kayıtları incelemeye alındı.

AA

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz