Otobüs devrildi; 5 yaralı

Yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda otobüs devrilince can pazarı yaşandı

Çorum'da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan içerisinde yolcular bulunan belediye özel halk otobüsünün devrildi. Meydana gelen trafik kazasında , 5 kişi yaralandı.

Kaza, Akşam saatlerinde Çorum-Ankara Karayolu'nun 7'nci kilometresinde meydana geldi.

Yan yatan otobüs, bir hayli gittikten sonra elektrik direğine çarparak durdu. Kazada, şoför koltuğuna sıkışan sürücü ile yolcular Mustafa Karadana (36) , Kenan Basan (34), Erman Mumcu (31), ve Hüseyin Teke (29) yaralandı.

çevredeki vatandaşların polisi araması sonucu olay yerine çok sayıda ambulans ile itfaiye ekibi geldi.

Reklam
Reklam

İtfaiye ve sağlık ekiplerinin yardımıyla devrilen otobüsteki yaralılar tahliye edildi. Yaralılar, yapılan ilk müdahalelerinin ardından Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Sürücünün durumunun ciddiyetini koruduğu belirtilen kazada Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, olay yerine gelerek "Tesellimiz can kaybımızın olmaması" dedi.

Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: