Otobüs durağında şüpheli poşet paniği

Levent otobüs duraklarında unutulan ve içinde kutuların bulunduğu poşet bomba paniğine neden oldu. Vatandaşların 155’i...

Levent otobüs duraklarında unutulan ve içinde kutuların bulunduğu poşet bomba paniğine neden oldu. Vatandaşların 155’i aramasıyla olay yerine giden polis, poşette patlayıcı madde olması ihtimaline karşılık bomba imha ekiplerine haber verdi. Bombacı polisin dikkatle açtığı poşet içindeki kutulardan dolma yaprağı ve yiyecek malzemeleri çıkması herkesi rahatlattı.
Büyükdere Caddesi Fatih Köprüsü otobüs duraklarında sahipsiz bir poşet gören vatandaşlar hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen emniyet güçleri pakete dokunmayarak çevresinde güvenlik önlemi aldı. Vatandaşları duraktan çıkartan polis ekipleri otobüsleri de durağa sokmadan transit geçmelerini istedi. Kısa sürede olay yerine gelen bomba imha ekipleri de hemen özel elbiselerini giydi. Poşetin yanına giden bombacı polis dikkatli bir şekilde poşeti açtı.
Yapılan kontrolde kutulardan yiyecek malzemeleri çıkması herkese rahat bir nefes aldırdı. Güvenlik önlemlerinin kaldırılmasının ardından vatandaşlar tekrar durağa geldi. Poşetteki kutulardan çıkan sarma dolma yaprağı ve diğer malzemeler vatandaşın ilgi odağı oldu. Espri yapan bir kadın yaprağı unutanın akşam evde zorlanacağını söylemesi gülüşmelere neden oldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz