Otobüs İşletmelerinden Kan Bağışına Destek

Manisa’nın Salihli ilçesinde düzenlenen kan bağışı kampanyasına Salihli Güven Otobüsleri İşletmesi yönetimi ve otogar personeli...

Manisa’nın Salihli ilçesinde düzenlenen kan bağışı kampanyasına Salihli Güven Otobüsleri İşletmesi yönetimi ve otogar personeli de destek verdi.

Otogar içerisinde kan alım aracında, Güven Otobüsleri yönetim kurulu üyeleri kan bağışında bulundu. Güven Otobüsleri Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Manav, yönetim ve otogar personeli olarak Kızılay’a kan bağışında bulundukları için mutlu olduklarını söyledi.

Manav, kan vermenin hayat kurtardığını belirterek, bunun insani bir sorumluluk olduğunu belirterek, kan bağışında duyarlı davrananlara teşekkür etti. Kampanyada 50 ünite kan toplandığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz