Otobüs şoförünün direksiyonda mesaj trafiği

Bursa'dan Van'a giden otobüs şoförünün 90 kilometre hızda cep telefonu ile sürekli mesaj yazması yolcuların dikkatinden kaçmadı.

Bursa'dan Van'a giden otobüs şoförünün 90 kilometre hızda cep telefonu ile sürekli mesaj yazması yolcuların dikkatinden kaçmadı.

Van'a gitmek için Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nden saat 12.00'de yola çıkan bir firmaya ait yolcu otobüsünün şoförü, saat 23.30'u gösterdiğinde Ankara istikametinden Adana yoluna girdi. Tam bu sırada 90 kilometre hızla giden sürücünün cep telefonuna sürekli mesaj gelmeye başladı. İsmi öğrenilemeyen sürücü, araçta yolcu olarak bulunan 55 kişiye aldırış etmeden cep telefonu ile uzun süre mesajlaştı. Durumu fark eden bir kişi tarafından çekilen görüntülerde, sürücü bir yandan önünde seyreden ve

Reklam
Reklam

karşıdan gelen araçları takip etmeye çalışıyor, diğer yandan da cep telefonuna gelen mesajları cevaplamaya devam ediyor.

Otobüs şoförünün direksiyonda mesaj trafiği | www.mynet.com/video

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz