Otobüs Yolcusunda Esrar, Tren Yolcusunda Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Malatya'da, bir otobüs yolcusunda esrar, tren yolcusunda ise kaçak sigara ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre, Malatya...

Malatya'da, bir otobüs yolcusunda esrar, tren yolcusunda ise kaçak sigara ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Malatya İl Jandarma Komutanlığı'nca, Elazığ-Malatya karayolu güzergahında icra edilen yol kontrol ve araması neticesinde, bir yolcu otobüsünde, M.K. isimli yolcuya ait çanta içerisinde 5 kilo 890 gram esrar ele geçirilirken, olayla ilgili şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Aynı gün yolcu treninde yapılan aramada ise, İ.K. isimli şüphelinin eşyaları arasında, 549 paket bandrolsüz, yabancı menşeli sigara ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Cumhuriyet savcısının talimatı ile ele geçirilen esrar ve kaçak sigaralara el konulurken, şüpheli şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: