Otobüslerinin Hareket Yerleri Değişti

Elazığ’ Şehir içi otobüslerinin hareket yerleri Gazi Anadolu Lisesi ( Eski Cezaevi ) yanına taşındı

Daha önce orduevi yanında olan Elazığ Şehir içi otobüs duraklarının hareket yeri Rüstempaşa Mahallesi Gazi Anadolu Lisesi ( Eski Cezaevi ) yanına alındı.

Belediye otobüslerinin mahallelerine gelmesini memnuniyetle karşıladıklarını belirten Mahalle Muhtarı Yusuf Gül ise otobüslerin mahalleye canlılık getireceğini belitti.

Halk otobüslerinin 15 yıldır Orduevi önünden kalktığını belirten Elazığ Özel Halk Otobüsleri Derneği Başkanı Mehmet Tosun ise 8 tane otobüsün Elazığspor adına tahsis edilmesi üzerine durakların kalabalıklaştığını ve bu durumun sıkıntıya neden olduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Dernek Başkanı Mehmet Tosun, durağın kalabalık olmasından dolayı esnaf ve vatandaşların da rahatsızlık duyduğunu belirtti. Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a durumu ilettiklerini ve sorunun çözüldüğünü ifade eden Tosun, Başkan Mücahit Yanılmaz’a teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: