Otobüste Hırsız Araması

Mecidiyeköy'de cüzdanı çalınan bir yolcunun ihbarı üzerine durdurulan yolcu otobüsünde hırsız araması yapıldı. Yolcuları tek...

Mecidiyeköy'de cüzdanı çalınan bir yolcunun ihbarı üzerine durdurulan yolcu otobüsünde hırsız araması yapıldı. Yolcuları tek tek arayan polis, çalınan cüzdana rastlayamadı.

Edinilen bilgilere göre Ayazağa - Davutpaşa Yıldız Teknik Üniversitesi seferini yapan İETT otobüsüne Okmeydanı'ndan binen Emine Köse isimli vatandaş, bir süre sonra cüzdanın olmadığını fark etti. Cüzdanının çalındığını iddia eden Köse, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen polis , 41AT numaralı otobüsü Mecidiyeköy’de durdurdu. Otobüs'ü Fulya'da bulunan garaja çeken polis, yolcuların inmelerine izin vermedi. Burada otobüsten indirilen yolcuların üzerleri tek tek arandı. Polisin bütün aramalarına rağmen kayıp cüzdan bulunamadı.

Reklam
Reklam

Cüzdanının çalındığı iddia eden Emine Köse, "200 milyon, nüfus kağıdım, çocuklarımın resimleri vardı. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi durağında otobüse bindim. 1 durak geldikten sonra yeğenim çantamın açık olduğunu söyledi. Bir baktım ki cüzdanım yok. Arama yaptılar ancak bulunamadı" şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: