Otobüsün Çarptığı Genç Kızın Bacağı Parçalandı

Aydın'da indikleri otobüsün geri manevra yaparken çarptığı 2 genç kız yaralandı. Otobüsün üzerinden geçtiği gençlerden...

Aydın'da indikleri otobüsün geri manevra yaparken çarptığı 2 genç kız yaralandı. Otobüsün üzerinden geçtiği gençlerden birinin bacağı parçalandı.

Kaza, Aydın Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde meydana geldi. İzmir Yaşar Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden dün mezun olan Aydınlı Leman Nil Sekitmez (26) ile Manisalı arkadaşı Saygı Şen (23) tatillerini geçirmek için otobüsle Aydın'a geldi. Marmaris'e giden Nazmi Eryılmaz'ın kullandığı 48 SP 358 plakalı otobüsten inen iki arkadaş, otobüsün geri manevra yaptığını fark etmedi. Otobüsün çarpmasının etkisiyle yere düşen Saygı Şen ve arkadaşı Leman Nil Sekitmez yaralandı.

Reklam
Reklam

Kazayı gören vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra sol bacağı parçalanan Saygı Şen'i ambulansla Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ne, Leman Nil Sekitmez'i de Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Atatürk Devlet Hastanesi'nde müdahale edilen genç kız daha sonra Aydın Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Leman Nil Sekitmez'in sağlık durumunun iyi olduğu ancak arkadaşı Saygı Şen'in bacağının kesilebileceği öğrenildi. Otobüs şoförü Nazmi Eryılmaz, gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: