Otobüsün Önüne Geçen Taraftarlar, ‘Quaresma’ Sloganları Attı

Milli maç nedeniyle lige verilen arada kamp için Antalya'da bulunan Beşiktaş, Spor Toto 2. Lig...

Milli maç nedeniyle lige verilen arada kamp için Antalya'da bulunan Beşiktaş, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Alanyaspor ile yaptığı hazırlık maçını 3-1 kazandı. Beşiktaş'ın gollerini Escude ve Almedia (2) kaydetti. Ev sahibi ekibin tek golünü ise 90. dakikada Ünal attı. Maçtan sonra hareket eden Beşiktaş otobüsünün önünü kesen bir grup taraftar, ‘Quaresma’ diye tempo tuttu.

Alanya Oba Stadı'nda oynanan Alanyaspor ile Beşektaş arasındaki hazırlık maçında konuk ekip 3-1 kazandı. Maç sonrası staddan ayrılan Beşiktaş otobüsünün önünü kesen bir gurup Beşiktaş taraftaftarı, ‘Quaresma’ diye tempo tuttu.

Reklam
Reklam

BEŞİKTAŞLI FUTBOLCULAR: ARAYI İYİ DEĞERLENDİRİYORUZ

Beşiktaşlı futbolcular milli maç nedeniyle verilen aradan sonra Alanyaspor ile oynanan hazırlık maçının iyi geçtiğini söyledi. Antalya’ya kamp yapmaya geldiklerini belirten futbolcular, verilen arayı en iyi şekilde değerlendireceklerini kaydetti. Bugün yapılan hazırlık maçının da bunlardan biri olduğuna dikkat çeken futbolcular, güzel bir skorla galip geldiklerini belirtti. Burada hataları görüp ligde en aza indirmeye çalıştıklarını dile getiren futbolcular, kampın devam ettiğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: