Otodan Hırsızlık Olaylarının Şüphelisi Tutuklandı

Çorlu’da son dönemde alışveriş merkezi ve hastanelerin otoparklarında park halinde bulunan otomobillerinin camlarının kırılarak içerisinde...

Çorlu’da son dönemde alışveriş merkezi ve hastanelerin otoparklarında park halinde bulunan otomobillerinin camlarının kırılarak içerisinde bulunan çantaların çalınması olayları ile ilgili olarak araştırma yapan asayiş ekipleri 3 ayrı hırsızlık olayı gerçekleştirdiği öne sürülen bir kişiyi yakaladı. Gözaltına alınan şüpheli çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre Çorlu’da bir alışveriş merkezi ve özel bir hastanenin otoparkı ve çevresinde park halinde bulunana araçlardan çeşitli tarihlerde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili olarak araştırma gerçekleştiren Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri titiz çalışmalar neticesinde olayların şüphelisini yakalamayı başardı.

Reklam
Reklam

Görüntüler Dakika Dakika İzlendi

Hırsızlık olayının olduğu bölgelerde yapılan araştırma ve güvenlik kameralarının incelemesinin ardından hırsızlık olaylarını gerçekleştiren kişinin gri renkli Ford Connect marka araç kullandığının tespit edilmesinden yola çıkan polis ekipleri, tespit edilen şahıs ve otonun kameralara uzak olması nedeniyle ilk anda plaka ve kimlik tespitini yapamadı. Daha sonra Çorlu şehir merkezine giriş ve çıkışlarda yer alan MOBESE kamera kayıtlarını da incelemeye alan ve tüm görüntüleri tek tek tarayan asayiş ekipleri, önce otomobilin plakasını sonra araç sürücünün eşkalini tespit etti.

Çalıntı Malzemeler Araçta Bulundu

İlçe genelinde aracı arayan polis ekipleri, önceki gün İstanbul yönünden ilçeye giren aracı yine MOBESE kameraları sayesinde tespit ederek ilçe genelinde araştırmaya başladı. Daha önce hırsızlık olayının yaşandığı bölgelerden biri olan hastane otoparkında benzer bir konunun meydana gelmesi üzerine çalışmaları bu bölgede yoğunlaştıran polis ekipleri plakası biline aracı bir alışveriş merkezinin otoparkında eşkali belirlenen araç sürücüsünü de otopark içerisinde buldu. Otoparktaki araçları kontrol ettiği öne sürülen A. A. adlı şüpheliyi gözaltına alan polis ekipleri şüpheliye ait araçta yaptıkları aramada ise hastane otoparkında bulunan araçtan çalındığı kaydedilen malzemeleri ele geçirdi.

Reklam
Reklam

Çorlu’da meydana gelen benzer 3 ayrı olayın da şüphelisi olduğu kaydedilen A. A., Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinde yapılan sorgulama ve derlenen evraklarının ardından sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine konuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: