Otomobil 10 metrelik şarampole uçtu, yolcuların burnu bile kanamadı

Ankara’da kontrolden çıkan otomobil, yol kenarındaki bariyerleri devirerek yüksekliği 10 metre olan şarampole uçtu. Otomobil...

Ankara’da kontrolden çıkan otomobil, yol kenarındaki bariyerleri devirerek yüksekliği 10 metre olan şarampole uçtu. Otomobil yolun altında bulunan çiçek serasına düştü. Araçtaki yolcular şans eseri kazadan yara bile almadan kurtuldu.
Ankara Yenimahalle Çayyolu 8. Cadde’de aşırı hızlı olduğu öğrenilen Ramazan Tekin kontrolündeki 06 AT 9952 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak, hemen yolun kenarında bulunan bariyerleri devirerek 10 metrelik şarampolden uçup çiçek serasının üzerine düştü.
Otomobilde bulunan Ramazan Tekin, Aykut Akçay, Fatih Demir ve Fatih Konak 10 metrelik yükseklikten uçan araçtan yara bile almadan kurtuldu. Kendi imkanlarıyla araçtan çıkan yolcular, uçan araçtan nasıl kurtulduklarının şokunu yaşadı.
Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri de otomobili gördükten sonra tek yaralının bile olmamasını şaşkınlıkla karşıladı. Polisin kazanın nasıl gerçekleştiğini sorduğu otomobil şoförü Ramazan Tekin, girdiği şoktan dolayı soruları yanıtlayamaması dikkat çekti.
Çevredeki vatandaşlar da gelişmeleri şaşkınlıkla takip etti. Kaza anında serada kimselerin bulunmaması olası bir büyük faciayı önledi.
Olay yerine gelen polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz