Otomobil Başka Bir Aracın Üstüne Düştü: 1 Ölü, 1 Yaralı

İZMİR (A.A) - İzmir'de, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin başka bir aracın üstüne düşmesi sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi

İZMİR (A.A) - İzmir'de, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin başka bir aracın üstüne düşmesi sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Umut Yıldız (26) idaresindeki 35 JA 6437 plakalı otomobil, Buca Doğuş Caddesi'nde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine kontrolden çıktı. Refüje çarptıktan sonra takla atan otomobil, yolun karşı şeridinde seyir halinde olan Ali Kanmaz (37) yönetimindeki 35 HA 7624 plakalı otomobilin üstüne düştü.

Kazada, Umut Yıldız olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Ali Kanmaz ise Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Emre Umurbilir / Ramazan Ercan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: