Otomobil çocuğa böyle çarptı

Muş’ta meydana gelen trafik kazalarında 2 çocuk yaralandı. Kentteki kazalar MOBESE kazalarına böyle yansıdı.

Muş’ta meydana gelen trafik kazalarında 2 çocuk yaralandı. Emniyet Müdürlüğü, çeşitli noktalarda meydana gelen trafik kazalarının görüntülerini basına dağıttı.

Emniyet Müdürlüğü tarafından dağıtılan görüntülere, Bitlis istikametinden Muş istikametine gelmekte olan bir araç Muş-Bitlis karayolunun Tekel Kavşağı’nda karşıdan karşı geçmeye çalışan kız çocuğuna çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce fırlayan çocuk, ambulansla Muş Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Van’a sevk edilen çocuğun hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Reklam
Reklam

Görüntülere yansıyan bir başka kazada ise, Muş istikametinden Bingöl istikametine gitmekte olan M.E. idaresindeki araç, annesine yetişmek için yola çıkan S.T. isimli çocuğa çarpıyor.

Otomobil çocuğa böyle çarptı | www.mynet.com/video

Kazada ağır yaralanan S.T. ambulansla kaldırıldığı Muş Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından Van’a sevk edildi.

Öte yandan kameralara saniye saniye yansıyan kazalar insanların yaşadığı korkuyu da gözler önüne serdi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz