Otomobil dereye uçtu: 1’i ağır, 2 yaralı

Bahçelievler D-100 Karayolu’nda kontrolden çıkan otomobil, bariyerleri aşarak Tavukçu Deresi’ne uçtu. Sürücü Caner Acar (18)...

Bahçelievler D-100 Karayolu’nda kontrolden çıkan otomobil, bariyerleri aşarak Tavukçu Deresi’ne uçtu. Sürücü Caner Acar (18) araçtan kendi imkanlarıyla çıktı. Otomobilde bulunan ve durumu ağır olan Serhat Yavuz (21) ise itfaiyenin çalışmasıyla dereden çıkartıldı.
Kaza, D-100 Karayolu Ataköy Kavşağı’nda saat 02.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, 34 ZS 0328 plakalı otomobiliyle aşırı hız yaparak Avcılar istikametine ilerleyen Caner Acar, direksiyon hakimiyetini kaybetti. İçerisinde iki kişi bulunan otomobil, kontrolden çıkarak bariyerleri aştı. Yol kenarındaki yeşillik alanda bulunan ağaçları da deviren otomobil, Tavukçu Deresi’ne uçtu.
Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan sürücü Caner Acar kendi imkanlarıyla suyun içerisindeki otomobilden çıktı. Acar, Soğanlı Mahallesi’nde oturan annesini arayarak kazayı haber verdi. Acar ve yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine polis, ambulans ve itfaiye sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, merdivenle dereye inerek otomobildeki ağır yaralı Serhat Yavuz’u kurtarma çalışmalarına başladı. İtfaiye ekipleri, başından yaralanan Yavuz’u araçtan çıkartarak dikkatlice sedyeye yerleştirdi. Yavuz, iple bağlanan sedyeyle dereden çıkartıldı. Sağlık ekiplerine teslim edilen Serhat Yavuz, ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Yavuz’un durumunun ciddi olduğu öğrenildi.
Oğlunun telefonuyla kaza yerine gelen Arzu Acar da büyük korku yaşadı. Dereden çıkartılan oğlu Caner’e sarılan Arzu Acar, güçlükle sakinleştirildi. Kazada hafif yaralanan Caner Acar da tedavisi için hastaneye götürüldü.
Görgü tanıkları, otomobilin çok hızlı olduğunu ve bariyerleri aşarak dereye uçtuğunu ileri sürdü. Görgü şahitleri, otomobilde iki kişinin bulunduğunu ve birinin ağır yaralandığını aktardı. Polisin kazayla ilgili başlattığı inceleme devam ediyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz