Otomobil Duvara Çarptı: 6 Yaralı

Tokat’ta bir otomobilin kontrolden çıkarak yolun kenarındaki beton bahçe duvarına çarpması sonucu hamile bir kadınla...

Tokat’ta bir otomobilin kontrolden çıkarak yolun kenarındaki beton bahçe duvarına çarpması sonucu hamile bir kadınla birlikte 6 kişi yaralandı.

Kaza, Tokat-Turhal karayolunun şehir girişi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sebahattin Çalışkan (50) idaresindeki 60 DK 432 plakalı otomobilin kontrolden çıkarak yolun sağındaki şarampole düşerek bahçe duvarına çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü ile birlikte tarladan dönen aileden ön koltukta oturan 6 aylık hamile Özlem Çalışkan (21), Berat Ensar Karataş (6), Sündüz Çoban, Hanife Gezer ile Fadime Koyuncu yaralandı. Araç içerisinde sıkışan yaralılara Tokat Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü kurtarma ekipleri müdahale etti. Hamile kadın araçtan güçlükle çıkartıldı. Olay yerine sevk edilen ambulanslarla yaralılardan 5’i Tokat Devlet Hastanesi’ne, Özlem Çalışkan ise Gaziosmanpaşa Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralıların genel durumunun iyi olduğu bildirildi. Hurdaya dönen araç ise çekici ile olay yerinden kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: