Otomobil ile cam yüklü kamyon çarpıştı: 3 ölü

ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir'de, bir otomobil ile cam yüklü kamyonun çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Eskişehir-Ankara Karayolu'nun 39. kilometresi Mahmudiye Kavşağı'nda ışık ihlali neticesinde meydana gelen trafik kazasında, Duran Muhittin Özgan (23) idaresindeki 26 DF 192 plakalı otomobil ile Mustafa B. (48) yönetimindeki 05 AY 235 plakalı cam yüklü kamyon çarpıştı. Kamyonun çarpışmanın etkisiyle devrildiği kazada, otomobilde bulunan Muhittin Özgan (65) ile otomobilden fırlayan Kezban Özgan (58), olay yerinde feci şekilde can verdi. Yaralanan kamyon şoförü Mustafa Bacik ile otomobil sürücüsü Duran Muhittin Özgan ve otomobilde bulunan Fatma İnce (39), 112 Acil Servis ambulansıyla Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, otomobil sürücüsü Duran Muhittin Özgan yolda hayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

Bu arada, araç içinde sıkışan Muhittin Özgan'ın cenazesi, itfaiye görevlilerinin çalışmasıyla otomobilden çıkarıldı. Cenazeler, savcının olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Öte yandan, devrilen kamyondan yola dökülerek kırılan tonlarca cam ulaşımın aksamına sebep oldu.
Trafik ekipleri kazayla ilgili incelemelerini sürdürüyor.