Otomobil ile kamyonet çarpıştı: 3’ü ağır 5 kişi yaralandı

Osmaniye’de otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3’ü ağır 5 kişi yaralandı....

Osmaniye’de otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3’ü ağır 5 kişi yaralandı.

Kaza, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolu Osmaniye kesiminin 9’uncu kilometresinde meydana geldi. Gaziantep yönünden Adana istikametine giden Aslı Saklar (30) idaresindeki kamyonet, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Takla atıp orta refüjü aşan ve karşı şeride geçen araç, Osmaniye yönüne seyir halinde olan Mustafa Dal (46) idaresindeki 31 VD 474 Plakalı otomobil ile çarpıştı.

Reklam
Reklam

Kazada her iki araç da hurda yığını haline gelirken araçta sıkışan yaralılar, Osmaniye Belediyesi Arama Kurtarma ekiplerinin çalışması sonucu çıkartılarak, 112 Acil Servis ekiplerince Osmaniye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Durumları ağır olan otomobil sürücüsü Mustafa Dal ve yanında yolcu olarak bulunan Gülcan ve Esile Tatlı ile diğer araçtaki sürücü Aslı Saklar ve Şenay Yalçın’ın tedavilerinin sürdüğü kaydedildi.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz