Otomobil köprü korkuluklarına çarptı: 2 ölü

Otomobil köprü korkuluklarına çarptı: 2 ölü, 3 yaralı

Çorum'un Osmancık İlçesinde, köprü korkuluklarına çarpan otomobilde, aynı aileden 2 kişi anne ile oğlu öldü, 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul'dan Ordu’ya Kurban Bayramını akrabalarının yanında geçirmek için giden Serkan Demir (35) yönetimindeki 34 KNS 07 plakalı otomobil, Tosya-Osmancık D-100 karayolunda Osmancık'a 17 kilometre kala Kızıltepe Köyü mevkisinde sabahın erken saatlerinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde köprü korkuluklarına çarptı.

Kazada, sürücü Serkan Demir ile aynı aileden eşi Cansever Demir (33) çocukları Yeşim Demir (10), Sertaç Demir (7) ve 1 yaşındaki Miraç Demir yaralandı. Yaralılar ambulansla Osmancık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Sürücünün eşi Cansever Demir yaşamın yitirirken diğer yaralılar, çocukları Yeşim Demir, Sertaç Demir ve Miraç Demir Ambulanslarla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Yaralılardan 1 yaşındaki Miraç Demir’de yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak sevk edildiği Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: