Otomobil Ödüllü Kitap Okuma Yarışması

Siirt Valiliği tarafından yürütülen otomobil ödüllü '7'den 70'e Siirt Okuyor' kampanyasının değerlendirme ve kurul toplantısı...

Siirt Valiliği tarafından yürütülen otomobil ödüllü '7'den 70'e Siirt Okuyor' kampanyasının değerlendirme ve kurul toplantısı yapıldı.

Valilik toplantı salonunda Siirt Valisi Ahmet Aydın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, yarışmasının sınav üst kurulu ve yürütme kurulu hakkında bilgi verildi. Kampanya Koordinatörü Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sedat Özvural, yarışma ile ilgili kurul çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Yarışmaya büyük bir ilgi olduğunu belirten Vali Aydın, 'Siirt Okuyor' projesi kapsamında okuma yarışmasına şu ana kadar bin 50 kişinin internet üzerinden başvuru yaptığını, bin 600 kişinin ise şifre aldığını belirtti.

Reklam
Reklam

Vali Aydın’ın başkanlık yaptığı üst kurulda, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Murat Erman, Bilkent Üniversitesi Kültür ve Sanat Araştırmaları Merkezi Müdürü Prof. Dr. Cengiz Işık, Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma, Prof. Dr. Yasin Aktay ve İl Müftüsü Faruk Arvas bulunuyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: