Otomobil Sürücüsü Motosiklete Çarptı: 1 Yaralı

Mersin’in Mut ilçesinde bir otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsü yaralandı. Otomobiliyle çarpan şahıs, kazanın ardından kayıplara...

Mersin’in Mut ilçesinde bir otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsü yaralandı. Otomobiliyle çarpan şahıs, kazanın ardından kayıplara karıştı.

Alınan bilgiye göre olay, Doğancı Mahallesi Hükümet Caddesi Emniyet Müdürlüğü binası önünde meydana geldi. Hükümet caddesinden Atatürk Bulvarı'na seyir halinde olan Sıdıka Kulabıyık yönetimindeki 33 UL 260 plakalı motosiklete henüz plakası belirlenemeyen bir otomobil arkadan çarptı. Otomobil sürücüsü otomobille birlikte olay yerinden kaçtı.

Kazada motosiklet sürücüsü Sıdıka Kulabıyık yaralandı. Yaralıya ilk müdahaleyi polis ekipleri ve yoldan geçen vatandaşlar yaptı. Olay yerine yaklaşık yarım saat sonra gelen ambulansa vatandaşlar tepki gösterdi. Yaralı şahıs, ambulansla Mut Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Reklam
Reklam

Polis, motosiklete çarpan otomobilin plakası ve sürücüsünü tespit etmek için çalışma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: