Otomobil sürüye daldı, 50 koyun telef oldu

Osmaniye’de bir otomobilin yola aniden çıkan sürünün arasına dalması sonucu 50 koyun telef oldu.Kaza, Osmaniye...

Osmaniye’de bir otomobilin yola aniden çıkan sürünün arasına dalması sonucu 50 koyun telef oldu.
Kaza, Osmaniye - Adana karayolunun Toprakkale İlçesi Tepe Mahallesi yol ayrımında meydana geldi.
Tuncay Özkan (29), 80 AN 573 plakalı otomobili ile çalıştığı fabrikanın bulunduğu organize sanayi bölgesine giderken iki yol arasında bulunan boşluk alandaki koyun sürüsünün aninden yola çıkması üzerine aralarına daldı. Çarpmanın etkisi ile araç takla atarak devrilirken yola savrulan 50 koyun telef oldu. Koyunları otlatan kişi ise kayıplara karıştı. Otomobil sürücüsü Tuncay Özkan kazayı yara almadan atlatırken olay yerine gelen 112 acil ekipleri tarafından ayakta tedavi edildi.
Kaza hakkında konuşan araç sürücüsü Tuncay Özkan, “İş yerime gitmek üzere organize sanayiye hareket halindeydim. Toprakkale ışıkları ve köprüyü geçtim. Kemerim takılıydı. Işıklarımı yakıp uyarı sinyali verdim. Fakat fayda etmedi. Kurtaramadım. Çoban koyunları otoyola sürdü. Kurtaramadım. Ondan sonrada olanlar belli. Kazanın ardından hayvanların sahibi de çıkmadı.” dedi.
Koza sonrasında polis ekipleri trafik akışını kontrollü bir şekilde sağlarken yola savrulan koyun cesetleri toplanarak polis nezaretinde toprağa defnedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz