Otomobil takla attı; 2 ölü, 3 yaralı

Düzce'nin Gümüşova İlçesi'nde, kontrolden çıkan otomobil, bariyerlere çarptıktan sonra takla attı, 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Düzce'nin Gümüşova İlçesi'nde, kontrolden çıkan otomobil, bariyerlere çarptıktan sonra takla attı. Kazada araçtaki 2 kişi öldü, 3 kişi ise yaralandı.

Kaza, TEM'in Gümüşova Yeşil Yayla Mevkii'nde meydana geldi. Ankara'dan İstanbul'a giden 50 yaşındaki Şükrü Bükme yönetimindeki 34 FK 2331 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Savrulan araç daha sonra takla attı. Bariyerlerin üzerine çıkıp kalan otomobilin sürücüsü Şükrü Bükme, 45 yaşındaki Ümmügülsüm Bükme, 13 yaşındaki Ayşe Bükme, 10 yaşındaki Mustafa Bükme ve 60 yaşındaki Zülfiye Şıhoğlu araçta sıkıştı.

Reklam
Reklam

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı kaza kırım ekibinin çalışması sonucu yaralılar araçtan çıkarılarak, Düzce ve Sakarya'dan gelen 112 Acil ambulanslarıyla Sakarya Hendek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yararlılardan, Mustafa Bükme ve Zülfiye Şıhoğlu hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Çorum'un Sungurlu İlçesi'nde tatillerini geçiren ailenin İstanbul'daki evlerine döndükleri öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz