Otomobil Tutkunları Optimum’da Buluşuyor

Adana Optimum Outlet ile Çukurova Yetkili Otomotiv Satıcıları Derneği (YODER)’nin işbirliğiyle 12-13-14 Ekim’de gerçekleştirilecek olan...

Adana Optimum Outlet ile Çukurova Yetkili Otomotiv Satıcıları Derneği (YODER)’nin işbirliğiyle 12-13-14 Ekim’de gerçekleştirilecek olan Oto Show’da, otomobil tutkunları onlarca marka ve modeldeki otomobilleri görme fırsatına sahip olacak.

Optimum Outlet AVM Müdürü Şansın Özerdoğan, YODER işbirliğiyle gerçekleştirilecek Oto Show’da, otomobil tutkunlarının onlarca marka ve modeldeki otomobillerden dilediğine Optimum’a özel fiyatlarla sahip olma fırsatı bulacaklarını bildirdi.

Güçlü markaların ürünlerini uygun fiyatlarla sunan Adana Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi'ndeki mağazalarda, sezon ürünleri, önceki sezon ürünleri, stok fazlası ürünler ve sadece outlet için üretilen özel üretim ürünlerini bulmak mümkün.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: